Taxi Bussum

Vaste standplaats station Naarden-Bussum

Snel een taxi van Bussum naar elke bestemming

Klik en bestel direct een taxi.
Onze taxi is razendsnel aanwezig in Bussum en omgeving.

Vul het contactformulier in voor reservering van een taxi.

Taxi Bussum

Als u vanuit Bussum, Naarden, Hilversumse Meent, Muiden of Muiderberg een taxi nodig heeft zorgen onze nette chauffeurs er voor dat u comfortabel en op tijd naar uw bestemming wordt gebracht.

Alle onze taxi’s zijn voorzien van een meter die voldoet aan alle wettelijk gestelde normen. Wij hanteren geen speciale tarieven dus u weet bij ons altijd waar u aan toe bent.

Taxi Bussum – Schiphol

Ook voor een taxi naar Schiphol staan wij altijd voor u klaar. U kunt via ons contactformulier een datum en tijdstip vastleggen, wij plannen uw (retour)rit in en zijn op de afgesproken datum en tijdstip op het door u gewenste adres. Zodat u onbezorgd op zakenreis of vakantie gaat.

Taxi Bussum – standplaats station Naarden-Bussum

Op de standplaats bij het station Naarden/Bussum staan wij altijd voor u klaar. Wij brengen u vanaf het station comfortabel en veilig naar uw bestemming.

Ook groepsvervoer tot 8 personen is bij ons mogelijk. Voor bijvoorbeeld een dagje weg, een (retour) rit naar Schiphol, een avondje stappen of een feest; taxi Bussum staat voor u klaar.

Taxi Gooise Meren

Taxi-Gooise-Meren-logo-origineelNijverheidswerf 21
1402 BV Bussum

Meerkade 3
1399 PL Muiderberg

taxibusje Schiphol

Schiphol

Bereikbaar

Groepsvervoer

Stipt

Zakelijk

Flexibel

Taxi Bussum

Bel direct

Mededeling

Wij rijden weer als vanouds!

Het spreekt voor zich dat wij ons houden aan alle richtlijnen en dat onze taxi's zijn voorzien van plexiglas schermen tussen de voor- en achterbank.

Eric & Denise